ANKARA / BEYPAZARI - Kemal Milaslı İlkokulu

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı Etkinlikleri

Yaşayan Müze Ziyaretimiz.

Ekm

Afetlere Hazırlık Kapsamında Deprem Tatbikatı gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin Deprem Anında Neler Yapması Gerektiği Konusunda Bilinçli Hareket Etmeleri ve Binadan Güvenli ve Hızlı Bir Şekilde Tahliye Gerçekleştirmelerini Sağlıyoruz.

Ekm

Beypazarı Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri Tarafında 1.Sınıf Öğrencilerimize Trafik Eğitimi Verildi

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İköğretim Haftası İlçe Kutlama Programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Ara

Bakanlığımızın başlattığı "Aile Okulu Eğitimi Projesi" kapsamında eğitim çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Ara

Okulumuz Öğretmeni Mesut YILMAZ koordinesinde 4-B Sınıfı Öğrencilerimiz Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan yakınlarına yazdıkları tebrik kartlarını postaladı.

Eyl

Bakanlığımız projesi kapsamında okulumuza gönderilen spor malzemelerinin en verimli şekilde kullanıyoruz. Bütün öğrencilerimiz hız ve dayanıklılıklarını artırmak için heyecanla istasyon yarışmaları ve egzersiz çalışmalarına katılıyor.

Eyl

Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla okul bahçemizde bulunan ağaçlara 6 adet kuş kuş yuvası astık.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Heyecanla Başladı.

Geçtiğimiz sıkıntılı Pandemi Döneminin olumsuz izlerini atarak o mutlu ve heyecanlı okul günlerine döndük. Öğrencilerimizin hazırladıkları etkinlik ile yeni eğitim öğretim yılına yüksek bir motivasyonla başladı. 2022-20223 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okula Uyum Programı Başladı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri