ANKARA / BEYPAZARI - Kemal Milaslı İlkokulu

Mrt

Merak edip araştıran / Dünyaları keşfedeniz / Aç kapıyı, bekle bizi / Hep beraber gelen biziz,

Kol kolayız el eleyiz / Yoldayız biz gelecek biziz / Oyun biziz, müzik biziz / Koşan biziz, duran biziz,

Yürekteki rengi bulup / Hep yeniden resmederiz / Aç kapıyı, bekle bizi / Hep beraber gelen biziz,

Kol kolayız el eleyiz / Yoldayız biz, gelecek biziz / Tohum biziz, toprak biziz / Güneş biziz, yağmur biziz,

Büyüyüp göklere uzanırken / Çiçeklenip açan biziz / Yarınlara hep baktığın / Bir umutsa aradığın / O da biziz, o da biziz..."

Mrt

Dur Yolcu! Bilmeden Gelip Bastığın Bu Toprak Bir Devrin Battığı Yerdir...

Mrt

Okulumuz öğrencileri Beypazarı Halk Kütüphanesini ziyaret ett.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi 15 Günlük karne tatiline uğurladık.

Hepinize İyi Tatiller Çocuklar :)

Ara

Okullarda her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum Yatırım ve Türk Malları haftasını tüm sınıflarımızda etkinliklerle kutladık.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Ölümünün 85. Yılında Büyük Bir Hüzünle Andık.